Succes met Facebook!

7 januari 2013

Ook in 2013 zullen uw klanten of donateurs fanatiek gebruik maken van Facebook: zoeken naar ervaringen over producten en organisaties, korting scoren of nieuwe producten zoeken. U kunt Facebook dan ook niet overslaan in uw marketing & communicatie in 2013. Bratpack biedt u hierbij de helpende hand en biedt u ondersteuning bij het succesvol en professioneel opzetten van de Facebook pagina van uw bedrijf:

  • Een goede opmaak van uw pagina, inclusief foto's en logo
  • Correcte vermelding van uw bedrijfsgegevens
  • Maximaal 3 tabs die gekoppeld zijn aan uw website

Afhankelijk van uw website en wensen kunnen er ook aparte acties opgezet worden op uw Facebook pagina. 

Bratpack kan u ook helpen om goede tabs op te zetten. Tabs op Facebook zijn pagina's die gekoppeld zijn aan uw website. Kijk bijvoorbeeld eens op www.facebook.com/groenrijk. De tabs die u hier ziet zijn onder andere de Folder en Vestigingen. Klikt u hierop dan wordt een pagina geopend die gekoppeld is aan de website. Klikt u op de Tab "50% korting"? Dan krijgt u een speciale pagina te zien: pas als u GroenRijk "liked" op Facebook komt u in aanmerking voor deze korting. Bratpack heeft deze actie opgezet en helpt ook u graag bij het optimaal inzetten van Facebook!

Meer weten? Bel ons op 020-4977081 of mail edwin@bratpack.nl voor meer informatie & een prijsopgave. U kunt ook online een offerte aanvragen - klik hier.