Accuraat Verhuur: 27% meer omzet via nieuwe website!

9 juni 2015

Accuraat Verhuur uit Aalsmeer maakt ruim 2 jaar gebruik van de online marketing oplossen van Bratpack. Met de nieuwe website en betere zichtbaarheid heeft het bedrijf ruim 27% meer online omzet binnen gehaald! Deze groei zet nog altijd door en daar zijn ze in Aalsmeer natuurlijk erg blij mee. 

Het bedrijf verhuurt artikelen voor grote & kleine evenementen: de ArenA vullen met stoelen? Een partytent voor een tuinfeest? Of een dansvloer voor de braderie? Accuraat draait er zijn hand niet voor om. Maar het maakt de online marketing wel lastig: veel doelgroepen met verschillende wensen en eisen. Toen Bratpack 2 jaar geleden aan tafel schoof bij Accuraat werden deze doelgroepen en de vele producten in kaart gebracht. Op basis daarvan is de website vernieuwd zodat bezoekers sneller bij de relevante informatie kunnen komen.

Na het vernieuwen van de website is ook de online marketing onder handen genomen. Tot die tijd lag dit bij een groot bureau wat voorheen bekend was van de telefoongidsen. De resultaten vielen tegen: hoge kosten en weinig persoonlijk contact. Bovendien begreep men de branche en doelstellingen van Accuraat Verhuur niet volledig. Bratpack heeft de online marketing opgepakt: de vindbaarheid en Google Adwords campagnes zijn nu in beheer en worden regelmatig met Accuraat doorgenomen en aangescherpt.

Het resultaat? Na het eerste jaar heeft Accuraat online al 27% meer online omzet gerealiseerd. Het tweede jaar is bijna ten einde en ook dit loopt goed! Samen hebben Accuraat en Bratpack gezorgd voor meer omzet: een website is leuk, maar uiteindelijk gaat het om het resultaat! 

Ook meer omzet uit uw website halen? Vraag vandaag een offerte aan of maak een afspraak: 020-4977081.