Garden Stones & Basics kiest voor Bratpack

1 mei 2012

Garden Stones & Basics, een groep van 23 samenwerkende verkooppunten van tuinmaterialen, heeft voor de lokale vestigingswebsites gekozen voor de oplossingen van Bratpack. GSB is een groep van ondernemers die door heel Nederland tuinmaterialen verkopen, maar onderling zeer verschillend is. Bratpack heeft binnen de tuinbranche ruimschoots ervaring op gedaan met soortgelijke verkoopgroepen en kon dus een goed passende en complete oplossing aanbieden, die per vestiging apart ingevuld wordt.

Samen met GSB heeft Bratpack een complete oplossing ontwikkeld voor de aangesloten ondernemers, waarbij zij zelf hun aanbiedingen, assortimentsinformatie en foto’s kunnen invoeren. Centraal wordt informatie als folders, aanbiedingen en acties ingevoerd waardoor de GSB leden altijd een actuele website hebben. Eén van de eisen die vanuit Garden Stones & Basics werd gesteld is de mogelijkheid om per vestiging een eigen website te kunnen beheren en naar eigen idee in te richten. Het systeem dat Bratpack voor GSB heeft ontwikkeld voldoet hier ruimschoots aan. Uiteraard moesten de website ook volledig zoekmachine vriendelijk zijn, iets wat bij Bratpack standaard het geval is.

Momenteel worden de websites van de GSB leden voorzien van de juiste informatie maar onder andere Sierbestrating Oosteinde en Den Engelsman Sierbestrating maken al gebruik van hun vernieuwde website.