Vacature: online marketing assistent

23 januari 2012

 

Bratpack is al 10 jaar een totaalleverancier van internetdiensten: vormgeving, techniek & marketing verzorgen we vanuit ons kantoor in Zwanenburg voor meer dan 750 bedrijven in Europa. Vanwege onze groei zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van: 

Online marketing assistent 

Het betreft een functie van 20 uur per week maar dit kan in de (nabije) toekomst uitgebreid worden. 

Als online marketing assistent help je bij het beter vindbaar maken van websites van onze opdrachtgevers. Je doet dit door links te plaatsen op externe websites, zoals Startpagina.nl. Daarnaast beheer je de eigen pagina’s en platformen van Bratpack waarop links geplaatst worden. Het gaat daarbij om de inhoud, dus niet om het technische beheer.  Samen met je collega’s van de zoekmachine marketing afdeling zorg je dus voor een betere vindbaarheid van de websites van onze klanten.

  • Het verzorgen van links die verwijzen naar de website van onze opdrachtgevers
  • Het beheren van eigen linkpagina’s / websites
  • Ondersteunende werkzaamheden voor de zoekmachine marketeers van Bratpack

Wie ben jij?

Je vindt het leuk om met websites bezig te zijn en je te verdiepen in zoekmachine optimalisatie en marketing. Zowel communicatief als schriftelijk heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal. Daarnaast is een goede beheersing van Engelse taal een pre, maar geen vereiste. Basiskennis van HTML en enige ervaring met CMS systemen zijn ook een pre, maar geen omdat het geen technische functie betreft is dit geen vereiste. Je bent creatief, commercieel, werkt gestructureerd en kan goed zelfstandig maar ook in teamverband werken.  

  • MBO denk en werk niveau
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel communicatief en schriftelijk is een vereiste
  • Goede beheersing van de Engelse taal is een pre
  • Basiskennis van HTML en enige ervaring met CMS systemen zijn een pre

Wat bieden wij?

Bratpack is 10 jaar oud maar desondanks nog altijd een jong en snel groeiend internetbedrijf. Jij wordt onderdeel van ons team en we bieden je een goed salaris, pensioenregeling, leuke werkplek, ruimte voor opleidingen & cursussen en veel zelfstandigheid om jezelf te ontwikkelen.

Solliciteren

Sollicitaties uitsluitend per e-mail naar Peter Hut op vacature@bratpack.nl. Bratpack is gevestigd op de Zwanenburgerdijk 303a in Zwanenburg. Meer informatie over Bratpack kan je vinden op www.bratpack.nl.