Vacature webredacteur portals

12 december 2011

Bratpack is marktleider in de tuinbranche en bouwt succesvolle websites & webshops voor tuincentra. Vanwege onze internationale groei zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van:

Webredacteur


Wat is je functie?

Je beheert onze portals in de tuinbranche. Deze richten zich op Nederland, België maar ook op Ierland, de VS en Canada. Daarom is het belangrijk dat je foutloos Nederlands en Engels kan schrijven en spreken. Je beheert de content voor de websites, schrijft nieuwsberichten, verzend nieuwsbrieven en beheert de Facebook en Twitter accounts.

Naast de inhoud van de websites denk je ook mee met de verdere ontwikkeling. Je benadert tuincentra en leveranciers in de tuinbranche met advertentiemogelijkheden, verzorgt de analyse van de banner inkomsten en verzorgt in overleg met de zoekmachine marketeers aanpassingen die de vindbaarheid van de website verbeteren. Het is dus een veelzijdige functie met veel vrijheid en uitdagingen!

Wie ben jij?
Je hebt een afgeronde HBO opleiding en minimaal 2 jaar ervaring met het beheren van een website en CMS systemen. Je kent Google Analytics en (bij voorkeur) ook online advertentiesystemen zoals Google Adsense. Je bent creatief, kan zelfstandig nieuwsberichten schrijven en bent communicatief vaardig. Je neemt initiatief om de portals te verbeteren en kan samenwerken met (technische) collega’s. Daarnaast heb je een commerciële instelling, ben je niet verlegen en heb je ambities om door te groeien.

Wat bieden wij?
Bratpack is 10 jaar oud maar desondanks nog altijd een jong en snel groeiend internetbedrijf. Onze ambitie is om de komende jaren onze positie in de tuinbranche te versterken in binnen- en buitenland. Jij wordt onderdeel van ons team en we bieden je een goed salaris, pensioenregeling, leuke werkplek, ruimte voor opleidingen & cursussen en veel zelfstandigheid om jezelf te ontwikkelen.

Solliciteren
Sollicitaties uitsluitend per e-mail naar Peter Hut op vacature@bratpack.nl. Bratpack is gevestigd op de Zwanenburgerdijk 303a in Zwanenburg. Meer informatie over Bratpack kan je vinden op www.bratpack.nl.