Vacature PHP developer

28 september 2011

Bratpack internetdiensten blijft doorgroeien! Vanwege de uitbreiding van onze dienstverlening in binnen- en buitenland zijn we per direct op zoek naar een fulltime

PHP / webdeveloper

Ben je op zoek naar een werkgever waarbij je alle gelegenheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Bratpack heeft een groot aantal lokale en internationale opdrachtgevers en is altijd op zoek naar medewerkers die hun ervaring en kennis willen investeren in het verbeteren van de diensten voor opdrachtgevers. We zoeken iemand met het volgende profiel:

- HBO werk- en denkniveau
- Kennis van PHP, MySQL, AJAX, HTML, CSS en Javascript
- Zelfstandig en oplossingsgericht
- Flexibel

Uiteraard hebben wij een uitdagende werkomgeving, bieden we je een prima salaris en pensioenregeling. Ook krijg je de gelegenheid om door te leren naast je werk, bijvoorbeeld door gespecialiseerde cursussen te volgen. Tevens krijg je de ruimte om op onderzoek uit te gaan om nieuwe oplossingen te onderzoeken.

Sollicitaties uitsluitend per e-mail naar vacature@bratpack.nl. Ons bedrijf is gevestigd op de Zwanenburgerdijk 303a in Zwanenburg. Meer informatie over Bratpack kan je vinden op onze website.