4 oktober workshop tuincentra

26 september 2011

Dinsdag 4 oktober 2011 organiseert Bratpack weer een workshop voor alle tuincentra die een website bij Bratpack hebben. Bratpack is druk bezig met de ontwikkeling van een nieuw systeem, maar als u het huidige systeem goed kent, zal het nieuwe systeem, dat begin volgend jaar gelanceerd wordt, makkelijker in gebruik zijn.

Heeft u moeite met het aanpassen van de website of verzenden van uw nieuwsbrief? Of weet u nog steeds niet hoe u precies links en afbeeldingen plaatst? In deze workshop geven wij antwoord op al uw vragen. Henk Bosch, eigenaar van tuincentrum Plantage Oost stelt zijn kantine beschikbaar voor ons. Wij zorgen voor een beamer en indien gewenst, kunt u ook uw eigen laptop meenemen. In februari hebben wij een workshop in het zuiden van het land gehad, vandaar dat we er nu voor kiezen het iets noordelijker te doen.

Locatie: Tuincentrum Plantage Oost, Jan Weitkamplaan 7A, 7772 SC Hardenberg
Tijd: 10:00 – 13:00 uur
Kosten: Deelname is gratis

Per tuincentrum kunnen er maximaal 2 personen de workshop volgen. Inschrijvingen of vragen kunt u stellen via nikkie@bratpack.nl of bel +31 20 497 7081 en vraag naar Nikkie van Dillen.