Google Shopping gelanceerd!

17 mei 2011

Iedereen kent prijsvergelijkers zoals Kieskeurig.nl waarschijnlijk wel. Hier kunnen consumenten snel en eenvoudig prijzen vergelijken van producten in verschillende webshops. Daarnaast kan er gekeken worden naar beschrijvingen van producten, verzendkosten en levertijden. Google heeft nu zijn eigen vergelijkingssysteem gelanceerd:Google Shopping.  

Google Shopping is bedoeld voor eigenaren van webshops. Bratpack kan ervoor zorgen dat de producten uit uw webshop automatisch in Google Shopping geplaatst worden en dat consumenten deze dus snel kunnen vinden. Het is dus een nieuwe manier om gericht verkeer naar een webshop te genereren. U kunt meer lezen over de mogelijkheden op de website van Google. Het maken van een account bij Google Shopping is bovendien gratis!

Is dit het gouden ei voor webshop eigenaren? Nee, wat ons betreft niet. Maar het is wel een goede manier om extra verkeer naar uw website toe te leiden en daar draait het natuurlijk om. Informeer daarom bij ons naar de mogelijkheid om ook uw webshop te koppelen aan Google Shopping.