Stageplaats "Communicatie" bij Bratpack

5 april 2011
Doe je een HBO of WO opleiding, heb je interesse in website, communicatie en vind je het interessant om voor zowel online als offline media te schrijven bij een leuk bedrijf waar je alle kans krijgt om ook écht wat te leren? Dan hebben wij per direct een stageplaats voor je beschikbaar!

Als stagiair communicatie / PR help je de communicatie en marketing van Bratpack te verbeteren maar je helpt ook mee aan het schrijven en verbeteren van teksten voor onze websites & klanten. Bratpack is een veelzijdig internetbedrijf dus je zult voor allerlei soorten bedrijven & non-profits kunnen werken.

Wat zoeken wij?
Je bent leergierig, hebt een brede interesse en staat open voor nieuwe ontwikkelingen in je vakgebied. Uiteraard schrijf je foutloos Nederlands en je hebt bij voorkeur ook basiskennis van Engels. Je doet een relevante studie op HBO of WO niveau.

Wat bieden wij?
Bratpack biedt je een prima stagevergoeding. Daarnaast krijg je een informele werkplek waarbij je veel kan leren van de professionals die ook deel uitmaken van ons team. Eventueel kan je na je stage werkzaam blijven in parttime of fulltime dienstverband.

Sollicitaties uitsluitend per e-mail naar Edwin Meijer op e.meijer@bratpack.nl. Bratpack is gevestigd op de Zwanenburgerdijk 303a in Zwanenburg.