Bratpack lanceert een aantal nieuwe Bratsites.

4 april 2011

Bratsites, onderdeel van Bratpack, is een uitgebreid websitesysteem dat speciaal is ontwikkeld voor bedrijven in het MKB en kleine non-profits die een professionele website willen gebruiken zonder hoge ontwikkelingskosten. Bratsites is een compleet websitepakket voor een vast bedrag per maand en bevat álles wat benodigd is om een succesvolle website op te zetten!

Ook deze maand zijn er weer een aantal nieuwe Bratsites ontwikkeld:

Quality Deck
Quality Deck is gespecialiseerd in het leggen van Opti-Wood terrassen, veranda's en steigers. De houtcomposietvlonderplanken worden professioneel gelegd. Aangezien de vele ervaring die zij hebben met zowel het product als met het leggen, kunnen ze snel en heel precies werken.

> Bekijk de website van Quality Deck

Zagt Vlees
Een fris en jong bedrijf dat zich met name richt op het leveren van vlees aan luxe restaurants, traitteurs en andere horecagelegenheden als catering en barbecuespecialisten. Ook slagerijen die geïnteresseerd zijn in bepaalde exclusieve onderdelen helpen zij graag. Ook regelen zij de complete barbecue catering.

> Bekijk de website van Zagt Vlees

Speeltuin Zwanenburg
Voor de kinderen hebben ze activiteiten als de huttenbouw, hobbyclub, sint- en kerst feesten en meer. Ook hebben ze verscheidene succesvolle activiteiten georganiseerd zoals de kampweek.

> Bekijk de website van Speeltuin Zwanenburg

Mestiza

Mestiza biedt in haar naam alles wat de Spaanse keuken aan rijke smaken biedt: van Baskische pincho’s (hapjes) , de Paella’s uit Valencia, de Moorse invloeden uit Andalusie, de streekgerechten en- producten van de Balearen en de Caribische invloed van de Canarische eilanden.

> Bekijk de website van Mestiza

Konings Culinair
Of het nu een familiefeestje is, teambuilding voor uw bedrijf of gewoon gezellig met vrienden culinair aan de gang. Ook een kinderfeestje, homecooking en partycatering behoren tot de mogelijkheden. Konings-Culinair kan dit op elke geschikte locatie verzorgen ook bij u thuis.

> Bekijk de website van Konings Culinair

Met Bratsites kunt u uw professionele dynamische website op gebruikersvriendelijke wijze zelf onderhouden. Dit onderhoud voert u uit met behulp van het beheersysteem (content management systeem) dat standaard in het pakket is inbegrepen.

Bratsites is een zeer compleet pakket: voor slechts € 49,50 excl. BTW per maand heeft u een complete website, inclusief vormgeving, hosting, domeinnaam en statistieken.