Social media integratie in beheersysteem Bratpack!

2 maart 2011

Hyves, Twitter, Facebook, LinkedIn: het kost tegenwoordig uren om alle profielen van uw bedrijf of organisatie bij te houden. Bratpack biedt gebruikers van het beheersysteem nu de handige mogelijkheid om informatie met één druk op de knop te delen op al deze netwerken. Zonder extra werk en met één klik op de knop. Zo houdt u al uw profielen up to date zonder extra inspanning. Bratpack biedt deze handige toevoeging op het beheersysteem aan voor slechts € 50,- per maand en eenmalig € 250,-.

Hoe werkt het?
U voert een nieuwsbericht, aanbieding, agendapunt of artikel in via het beheersysteem van Bratpack voor uw website. Tijdens het invoeren vinkt u aan of het bericht ook op uw profielpagina's geplaatst moet worden. Bijvoorbeeld op Twitter als Tweet of als blog op Hyves en Facebook. U hoeft dus niet meer apart in te loggen en handmatig berichten over te nemen!

Maandelijkse kosten
De sociale netwerken zijn volop in beweging. Zowel de populariteit van websites als de mogelijkheden. Hierdoor moet er veel tijd geinvesteerd worden in het up to date houden en uitbreiden van de koppeling. Door een vast, laag bedrag per maand te vragen maken we dit mogelijk!

Vragen of interesse? Bel gerust op 020-497 7081 !