Wilt u ook een succesvolle webshop?

1 februari 2011

Het afgelopen jaar zijn de verkopen in webshops weer met meer dan 20% gestegen, waardoor er inmiddels online jaarlijks meer dan 8 miljard euro wordt besteed. Ook voor uw bedrijf liggen er kansen met een webshop. Bratpack ontwikkelt webshops en verzorgt ook de online marketing: u heeft dus één partner waarmee u uw webshop succesvol kunt opzetten en uitbreiden.

Ontwikkeling
De ontwikkeling van uw webshop doen wij volledig zelf: van vormgeving tot techniek. Zo weet u zeker dat de shop aansluit bij uw eigen wensen en deze ook past bij de uitstraling van uw huidige bedrijf. Wij maken altijd een offerte na een persoonlijk gesprek met u: er zijn dus géén verrassingen achteraf en u weet precies wat u kunt verwachten.

Beheer
De webshop kunt u zelf bijhouden met een gebruiksvriendelijk beheersysteem. Aanbiedingen toevoegen, producten wijzigen of foto's plaatsen? U doet het zelf en het is zeer eenvoudig. Zo beperkt u de onderhoudskosten en kunt u snel, 24 uur per dag wijzigingen aanbrengen in uw webshop.

Marketing
Een winkel zonder bezoekers is nutteloos: dat geldt ook voor uw webshop. Onze marketeers kunnen zeer gericht en effectief bezoekers op uw website krijgen. Via de natuurlijke zoekresultaten van Google, advertenties bij Google Adwords of met affiliate marketing. Uiteraard meten we precies wat er gebeurt zodat het rendement op uw marketingbudget 100% inzichtelijk is. Eenvoudiger en effectiever kunnen we het niet maken!

Koppeling
Uw webshop koppelen aan uw kassasysteem, CRM Pakket of logistieke software? Ook dat is geen probleem: wij hebben al met vele softwarepakketten koppelingen gelegd dus leg uw specifieke vraag vooral eens aan ons voor!