Workshop: De ideale website voor je goede doel

28 januari 2011

Op dinsdag 14 juni organiseert Bratpack samen met het Vakblad Fondsenwerving weer een workshop in Arkel. Na het succes van de vorige workshops gaan we nu in op de onderdelen die een goede website van een goed doel moet hebben om succes online fondsen te kunnen werven:

Dat fondsenwervers niet zonder een goede website kunnen is inmiddels wel tot iedereen doorgedrongen. Maar hoe ziet zo’n goede website er dan uit? Aan welke eisen moet hij voldoen? Wat moet je doen om de bezoekers vast te houden en tot gevers of vrijwilligers te maken? Wat betekent social networking voor jouw website? Wat is eigenlijk ‘net 2.0’ en wat kun je daar wel of niet mee?

In deze workshop laten we zien hoe de optimale website voor een fondsenwerver er uit kan zien. Fondsen werven, communiceren met je doelgroep, van bezoekers gevers maken, daar gaat het om. Het kan allemaal met een website en met minder moeite en kosten dan vaak
gedacht wordt. Echte interactie met de bezoekers van je website wil iedereen. Toch blijkt dat vaak nauwelijks te gebeuren. Daar gaan we in deze workshop iets aan doen!

Je kan je aanmelden via de website www.fondsenwerving.nl - en ook díe website gaat binnenkort vernieuwd worden!