Vacature: Zoekmachine marketing specialist (M/V)

22 november 2010

Bratpack gaat het team weer uitbreiden met een zoekmachine marketing specialist! Bratpack is een internetbedrijf in Zwanenburg met 15 medewerkers en klanten in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. We zijn op zoek naar een enthousiaste collega die fulltime gaat werken aan de vindbaarheid van websites in zoekmachines als Google. Het is dus een commerciële functie waarbij je veel gebruik maakt van allerlei online hulpmiddelen – het is absoluut geen technische functie! Uiteindelijk is het de bedoeling dat je, samen met je collega's, ervoor zorgt dat de bezoekersaantallen en bestellingen op websites en in webshops van onze relaties gaan toenemen!

We zoeken iemand die:
· Foutloos Nederlands kan en creatief is met het schrijven van teksten
· Redelijk Engels kan lezen en schrijven
· Goed is met cijfers
· Een afgeronde HBO opleiding heeft
· Fulltime bij ons komt werken

We bieden je een leuke werkplek in ons team waarbij je alle gelegenheid krijgt om dit vak te leren en jezelf te ontwikkelen. Het is een pré als je al eens met Google Adwords of Analytics gewerkt hebt maar dat is niet noodzakelijk. Wij zullen je alles leren over zoekmachine marketing. Ook krijg je bij ons een prima salaris en hebben we een goede pensioenregeling voor je. Het is geen probleem als je (nog) niet veel relevante werkervaring hebt.

Heb je interesse en wil je direct solliciteren? Mail dan je CV naar Edwin Meijer, edwin@bratpack.nl, en wie weet ben jij de volgende Bratpacker! Acquisitie wordt niet gewaardeerd.