Affiliate marketing met Bratpack

28 oktober 2010

Affiliate marketing is een vorm van online marketing waarbij de webwinkel (adverteerder of merchant) de affiliate (uitgever/webmaster) betaalt voor elke bezoeker, lead of sale die hij genereert via zijn/haar website. Bratpack adviseert en implementeert affiliate campagnes en zorgt zo voor een verbetering van het aantal bezoekers & verkopen op uw websiet! 

Het verschil met Google Adwords: bij Adwords rekent u af op basis van kliks, maar bij affiliate marketing zijn er alleen kosten als er ook daadwerkelijk iets verkocht wordt - ongeacht het aantal bezoekers.

Bratpack verzorgt het opzetten van affiliate marketing campagnes, controleert deze dagelijks en voert alle werkzaamheden uit die hierbij komen kijken. Affiliate marketing is ideaal voor bedrijven die online producten of diensten verkopen. Immers: u betaalt alleen op het moment dat u zelf iets verkocht heeft. Heeft u interesse in affiliate marketing? Dan komen wij graag bij u langs om precies uit te leggen wat wij kunnen betekenen voor u.