Verstuur nu digitale nieuwsbrieven!

13 september 2010

Met digitale nieuwsbrieven kunt u uw klanten en relaties eenvoudig informeren over de producten en diensten die u heeft. Het nieuwsbriefsysteem van Bratpack helpt u snel en eenvoudig op maat gemaakte nieuwsbrieven te versturen naar uw doelgroep!

Voor maar € 25,= per maand kunt u al nieuwsbrieven versturen!

Hoe werkt het?
Het opzetten & verzenden van een digitale nieuwsbrief is heel eenvoudig:

  1. Wij maken op basis van uw huisstijl een sjabloon op waarbinnen u berichten kunt plaatsen.
  2. Indien wij uw website onderhouden / ontwikkeld hebben, maken we desgewenst een inschrijfformulier (naam/e-mailadres) op uw website.
  3. U voert zelf, via een gebruiksvriendelijk beheersysteem, teksten en foto’s in op het systeem.
  4. Wij importeren een Excelbestand met e-mailadressen als u dat heeft, maar u kunt ook zelf e-mailadressen toevoegen. Desgewenst in verschillende categorieën om onderscheid te maken tussen verschillende groepen.
  5. Na het testen verzendt u de nieuwsbrief naar de juiste groep van ontvangers. Zij ontvangen de opgemaakte nieuwsbrief precies op het tijdstip wanneer u dat wilt.
  6. U kunt in ons systeem zien wie de nieuwsbrief heeft geopend, welke links er aangeklikt zijn en wie zich eventueel heeft afgemeld.

Na ontvangst kan de afzender de nieuwsbrief eenvoudig doorsturen, zich afmelden of zijn e-mailadres wijzigen. Dit gebeurt 100% automatisch, dus u heeft er geen omkijken naar.

Mag dat wel?
JA! Het versturen van digitale nieuwsbrieven is ook met de nieuwste wet- en regelgeving gewoon toegestaan, mits u toestemming heeft van de ontvanger. Uw klanten kunt u ook gerust mailen. Het systeem van Bratpack helpt u juist om eenvoudig te voldoen aan de voorwaarden die gesteld worden aan digitale mailings door bijvoorbeeld een automatische afmeldfunctie te gebruiken.

€ 25,= per maand?
Omdat een digitale nieuwsbrief slechts € 25,= per maand kost is het vele malen goedkoper dan reguliere post. Bovendien krijgt u de eerste 3 maanden geheel gratis aangeboden. U betaalt alleen de opmaakkosten van eenmalig € 195,= excl. BTW. Na 3 maanden beslist u zelf of u er verder gebruik van wilt maken. De contracttermijn wordt iedere 3 maanden automatisch verlengd. Het maximaal aantal digitale nieuwsbrieven per jaar is 100.000, oftewel: u betaalt slechts 0,003 per nieuwsbrief!

Meer weten? Bel 020-4977081 of mail naar info@bratpack.nl.