Bratpack start met affiliate marketing

23 april 2010

Bratpack is onlangs gestart met affiliate marketing voor de webshops die ontwikkeld zijn. Hiervoor wordt samengewerkt met Tradetracker: een van Nederlands' grootste partijen op het gebied van affiliate marketing.

Affiliate marketing is een manier van adverteren waarbij alleen betaald wordt voor verkopen, aanmeldingen of andere "acties" die een bezoeker op uw website kan doen. In tegenstelling tot Google Adwords betaalt u dus niet per klik maar alleen per actie. Via een groot netwerk van websites worden banners, links en tekstkaders worden er bezoekers naar uw website getrokken. Bestellen zij een product, melden zij zich aan voor uw nieuwsbrief of downloaden ze uw brochure? Dan betaalt u een kleine vergoeding. Verlaat de bezoeker uw website zonder iets te doen, dan hoeft u ook niets te betalen. Met name webshops kunnen profiteren van affiliate marketing door een percentage van een bestelling als vergoeding op te nemen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die affiliate marketing biedt? Neem dan contact op met Bratpack of bekijk de website van Tradetracker op www.tradetracker.net.