Bratpack officieel partner van Buckaroo

19 januari 2010

Sinds januari 2010 is Bratpack officieel partner van betalingsprovider Buckaroo. Samen met Buckaroo biedt Bratpack een totaaloplossing op het gebied van online betalen: of u nu een webshop heeft of als goed doel betalingen wilt ontvangen.

Bratpack biedt voor gebruikers van Buckaroo een snellere implementatie. Bovendien heeft u de keuze uit vele betaalmethoden: naast Ideal ook machtigingen, creditcardbetalingen en diverse buitenlandse betaalmethodes. Daarmee krijgt u in één betalingssysteem de mogelijkheid om nationale & internationale betalingen af te handelen. Ook is het mogelijk om Buckaroo te koppelen aan een administratieprogramma zodat boekingen automatisch verwerkt kunnen worden.

Gebruikt u momenteel al Ideal of andere betaalmethodes? U betaalt tijdelijk géén implementatiekosten en voor de resterende looptijd van uw huidige contract ook géén abonnementskosten! Zo heeft u wel de voordelen van Buckaroo, maar voorkomt u dubbele lasten.

U kunt via 020-4977081 contact met ons opnemen voor meer informatie. Op www.buckaroo.nl is meer informatie beschikbaar over het bedrijf en de betalingssystemen.