Internet & 2010

6 januari 2010

Ook in 2010 zal het internet groeien, verbeteren & meer gebruikt worden. Het aantal mensen dat gebruik maakt van internetwinkels zal stijgen, het internetgebruik onder 50-plussers neemt toe en bij Bratpack mikken we weer op een gestage groei. Het jaar 2010 zal wat ontwikkelingen betreft minstens net zo snel gaan als 2009!

Eén van de dingen die echt door gaat breken dit jaar is vermoedelijk mobiel internet. Tot op heden was het natuurlijk wel redelijk te doen, maar echt functioneel waren de meeste mobiele websites niet. In 2010 komen de meeste telecomaanbieders met snellere verbindingen voor mobiele telefoons, dus dat opent de weg naar mobiele websites. Bij Bratpack hebben we hier al op ingespeeld en kunt u dus prima terecht met vragen over "mobiele websites".

Op het gebied van vindbaarheid & zoekmachine optimalisatie zal 2010 ongetwijfeld een passend vervolg zijn op het afgelopen jaar. Meer gebruikers van zoekmachines en een toenemend aantal criteria die van belang zijn om uw website goed in de zoekmachines te positioneren. Onlangs is duidelijk geworden dat de factor "snelheid" ook een belangrijke component gaat worden als het om vindbaarheid gaat. Daarnaast zullen er gedurende het jaar ongetwijfeld nog meer factoren bijkomen: sommigen vallen af, anderen komen er bij.

Last but not least zien wij er naar uit om u ook in 2010 weer van dienst te kunnen zijn. Wij wensen u een goed en gezond jaar toe!

Alle medewerkers van Bratpack