Vacature: Zoekmachine marketing specialist

14 december 2009
Bratpack internetdiensten is per direct op zoek naar een Zoekmachine Marketing Specialist die ons team wil komen versterken. Het is een full time functie voor circa 40 uur per week.

Werkzaamheden
Als zoekmachine marketing specialist verbeter je de vindbaarheid van websites van onze relaties in de natuurlijke zoekresultaten. Ook zorg je voor een beter rendement van hun Google Adwords campagnes. Je hebt zelf het klantcontact: een veelzijdige functie met grote mate van zelfstandigheid én verantwoordelijkheid.

Functie eisen
Je bent leergierig en staat open voor nieuwe ontwikkelingen in je vakgebied. Je hebt verstand van Google Adwords, zoekmachine optimalisatie, bent creatief, ondernemend en commercieel ingesteld. Je kan foutloos Nederlands & Engels. Basiskennis van HTML is een pre maar niet noodzakelijk.

Het betreft een functie op HBO niveau.

Bratpack internetdiensten
Bratpack biedt al meer dan zeven jaar een compleet pakket aan internetdiensten. Klanten zijn onder andere grote goede doelen en tuincentra in Nederland en België. Bij Bratpack heerst een gezellige maar professionele sfeer. Bij Bratpack werken momenteel 14 mensen. Meer informatie over ons bedrijf vind je op www.bratpack.nl.

Arbeidsvoorwaarden
Bratpack biedt je een prima salaris, afhankelijk van je leeftijd en ervaring welke tijdens je sollicitatie besproken zal worden. Daarnaast krijg je een leuke werkplek waarbij je veel kan leren van de professionals die ook deel uitmaken van ons team.

Je bent vanaf 1 januari welkom in ons team.

Contact
Bratpack internetdiensten
T.a.v.: Edwin Meijer

Reacties alleen per email: e.meijer@bratpack.nl.