.EU domein: belangrijke info voor bedrijven & deadlines

8 februari 2006

De slag om .EU domeinen is op volle kracht. Liefst 25.000 aanvragen zijn er vanuit Nederland ingediend om de gewilde .EU domeinnamen te registreren. Op dit moment bevind de registratie zich in Sunrise Periode 2. Dat wil zeggen dat alle bedrijfs- en handelsnamen die bij de Kamer van Koophandel geregistreerd zijn met voorrang geregistreerd worden.

Wilt u nog gebruik maken van de mogelijkheid om uw .EU domeinnaam met voorrang te registreren? Ga dan naar het registratieformulier en geef aan dat het om een registratie in de Sunrise Periode gaat. Wij zullen direct contact met u opnemen om de benodigde zaken in orde te maken.

Landrush
Vanaf 7 april 2006 zal het voor iedereen mogelijk zijn om .EU domeinnamen te registreren. Ook worden dan alle verzamelde pre-registraties ingevoerd en afgehandeld op basis van het "first come, first served" principe. Uiteraard kunt u uw domeinnamen pre-registreren bij Bratpack. Alléén als uw domeinnaam daadwerkelijk geregistreerd wordt betaalt u de jaarlijkse kosten van € 25,= excl. BTW. U betaalt dus géén administratie of setupkosten.

Wilt u direct één of meer domeinnamen pre-registreren? Ga dan naar het registratieformulier en vul het vandaag nog in!

Heeft u vragen over het registreren van .EU domeinnamen? Mail ons dan op info@bratpack.nl of bel tijdens kantooruren 020-4977081.