Nieuwe projecten bij Bratpack

1 april 2009

Tot voor kort maakten we er een gewoonte van om nieuwe, opgeleverde websites per nieuwsbericht op www.bratpack.nl wereldkundig te maken. Gelukkig is dat niet meer bij te houden, aangezien er wekelijks websites online gezet worden. Om u toch te laten weten dat er nog volop gewerkt wordt willen wij u graag kennis laten maken met een aantal leuke, mooie of innovatieve projecten die wij onlangs verzorgd hebben.

Russell Advocaten is één van de grotere advocatenkantoren in ons land en heeft de ontwikkeling en vormgeving van de nieuwe website www.russell.nl geheel bij Bratpack neergelegd. Een zakelijke, maar duidelijke website is het resultaat geworden! De nieuwste webshop van Bratpack is de Yogawebstore (www.yogawebstore.nl). Uiteraard kan in deze webshop betaald worden met iDeal en is de webshop goed zichtbaar in de zoekmachines.

Het websitesysteem voor tuincentra van Bratpack staat inmiddels op 41 deelnemers, waarmee de koppositie in deze branche nog altijd in onze handen is. Onze vormgevers en ontwikkelaars zijn bovendien bezig met de ontwikkeling van een aantal nieuwe webshops & websites die koppelingen hebben met social networks als Hyves en MSN.

De digitale nieuwsbrieven van het Centraal Bureau Fondsenwerving, Oogfonds Nederland en het Liliane Fonds worden sinds kort ook verzonden via Bratpack. Abonnees van laatst genoemde organisatie kunnen zelf hun gegevens wijzigen via een online registratiesysteem. Handig, want op deze manier blijft het adressenbestand eenvoudig op orde.

Via ons portfolio kunt u van diverse doelgroepen voorbeelden van websites bekijken die wij hebben ontwikkeld.