Bratpack sponsor Olympia's Tour 2009

19 mei 2009
Op dinsdag 19 mei gaat in het Olympisch Stadion de 57e editie van Olympia’s Tour van start. Olympia’s Tour is een van de grootste meerdaagse wielerwedstrijden in Nederland waaraan vooral talenten van de professionele wielerploegen meedoen. Onder andere het opleidingsteam van de Rabobank met Theo Bos start in deze zesdaagse tour.

Bratpack is er trots op om verbonden te zijn aan dit sportevenement en ondersteunt Olympia’s Tour dan ook van harte! De sponsoring bestaat uiteraard uit de ontwikkeling, vormgeving en up-to-date houden van de website www.olympiastour2009.nl. Als onderdeel van deze sponsoring zal er ook aandacht besteed worden aan het onderhoud van de website van het evenement in het dagelijkse Olympia’s Tour Journaal dat op RTL 5 uitgezonden zal worden. Uiteraard zal Bratpack in de start- en finishplaatsen ook duidelijk aanwezig zijn.

Meer informatie over deze wielerwedstrijd en het complete etappen schema kunt u vinden op www.olympiastour2009.nl. Wilt u weten welke verenigingen en organisaties wij nog meer sponsoren, dan kunt u kijken op http://www.bratpack.nl/Bratpack/Sponsoring.php.