Tuincentrum Overzicht: ideale doelgroep?

30 september 2008
Zoals u ongetwijfeld weet is Bratpack zeer actief binnen de tuincentrumbranche. Met de portal Tuincentrum Overzicht.nl heeft Bratpack een succesvolle portal gecreëerd waarop maandelijks meer dan 30.000 consumenten komen om een tuincentrum “in de buurt” te zoeken. Van vele tuincentra staan de openingstijden, koopzondagen, aanbiedingen en vacatures vermeld.

Tuincentrum Overzicht biedt tevens een ideaal platform om te adverteren bij deze consumenten. Bezoekers van Tuincentrum Overzicht zijn bovenmatig geïnteresseerd in tuinieren, koopkrachtig en horen veelal in de categorie “tweeverdieners” of “senioren”.

Graag nodigen wij u uit om te adverteren op onze portal: door de unieke opbouw en doelgroep kunt u zowel kiezen voor een regionale benadering (per provincie) of juist een landelijke advertentie (op de gehele website). Succes verzekerd! Zijn consumenten uw doelgroep en levert u in een specifieke regio of door heel Nederland? Vraag dan vrijblijvend de advertentietarieven op via info@tuincentrumoverzicht.nl: wij weten zeker dat u uw ideale doelgroep benadert.