Bratpack in Vakblad Fondsenwerving: gratis Adwords Quickscan & Grants advies

28 augustus 2008

Bratpack heeft in de Augustus-editie van het Vakblad Fondsenwerving groots uitgepakt met een introductie over Google Adwords voor goede doelen. In dit artikel wordt fondsenwervers en bestuurders van goede doelen op eenvoudige wijze uitgelegd welke mogelijkheden Google Adwords biedt aan goede doelen. Bratpack is dagelijks actief met Google Adwords én werkt veel samen met goede doelen om online fondsenwerving te verbeteren, maar op dit gebied is er duidelijk nog een slag te slaan!

Naast deze praktische how-to, biedt Bratpack goede doelen de mogelijkheid om een gratis Google Adwords Quickscan uit te laten voeren. Bovendien voorziet Bratpack alle organisaties gratis van een advies over Google Grants.

Wilt u weten of u optimaal rendement maakt op uw investeringen in Google Adwords? Vraag dan de gratis Google Adwords Quickscan aan. Klik hier voor meer informatie.

Wilt u weten of uw organisatie in aanmerking komt voor Google Grants? Vraag dan één van onze specialisten om advies. Klik hier voor meer informatie.