Tuincentrum Overzicht geheel vernieuwd

27 augustus 2008

De online tuincentrumgids www.tuincentrumoverzicht.nl is geheel vernieuwd. Naast de strakke look & feel en de herkenbare uitstraling van Tuincentrum Overzicht zijn ook de functionaliteiten voor consument en tuincentrum uitgebreid met:

• Koopzondagen
• Aanbiedingen & folders
• Vacatures
• Openingstijden

Hierdoor biedt Tuincentrum Overzicht een uniek platform voor consumenten die een tuincentrum willen bezoeken. De consument zoekt maandelijks meer dan 100.000 tuincentra op via www.tuincentrumoverzicht.nl. Naast de basisgegevens zoals een telefoonnummer, adres en routebeschrijving kunnen consumenten nu ook koopzondagen, vacatures en openingstijden van tuincentra via de portal bekijken.

Ieder tuincentrum in Nederland kan ervoor kiezen om zijn basisvermelding uit breiden met bovengenoemde functionaliteiten. Door online vacatures te plaatsen, koopzondagen bekend te maken en aanbiedingen te publiceren wordt een groot publiek bereikt tegen zeer lage kosten!

De consument die op Tuincentrum Overzicht komt is op zoek naar een tuincentrum in de eigen regio. Door via de twaalf provincies te zoeken wordt snel en eenvoudig “het tuincentrum in de buurt” gevonden. Het grote voordeel van de navigatie binnen Tuincentrum Overzicht is dat niet alleen de grote ketens als Intratuin, GroenRijk en Overvecht naar voren komen. Juist ook de tuincentra die minder bekend zijn bij het grote publiek kunnen nu profiteren van grote, regionale uitstraling.

Tuincentrum Overzicht is ontwikkeld door Bratpack internetdiensten. Bratpack levert meer dan 40 tuincentra in Nederland internetdiensten, is voorkeurleverancier van Garden Retail Services en aangesloten bij Tuinbranche Nederland. Zie voor meer informatie www.bratpack.nl/Tuincentrum.