Zoekmachine optimalisatie & internet marketing cases

16 augustus 2008

Zoekmachine optimalisatie en internet marketing werken voor ieder bedrijf in iedere branche. Bratpack heeft voor u een aantal cases opgesteld  van relaties die zowel aan bedrijven (B2B) als consumenten (B2C) leveren. Het geeft u een goed beeld van de ongekende mogelijkheden van zoekmachine optimalisatie en internet marketing!

Informatiezuil.com
Informatiezuil.com uit Boesingheliede is voor een groot deel afhankelijk van de leads die via de website gegenereerd worden. Bratpack verzorgt zowel de zoekmachine optimalisatie als de Adwords campagnes voor Informatiezuil.com. Lees hier verder.

De Zwart Marktkramen
Een kleine, Zwanenburgse ondernemer die al jarenlang marktkramen verhuurt vraagt Bratpack om eens te kijken naar de zoekmachine optimalisatie van de website. Het resultaat kunt u hier lezen!

Tuincentrum Overzicht
Tuincentrum Overzicht is ontwikkeld door Bratpack en biedt consumenten een platform waarmee zij eenvoudig informatie zoals aanbiedingen, folders en openingstijden van tuincentra kunnen opzoeken. Lees hier hoe wij deze website op “één” hebben gekregen.

Webshop Zijlstra Fournituren
Zijlstra Fournituren verkoopt al meer dan 10 jaar fournituren en zelf maak mode accessoires via haar website. Twee jaar geleden heeft Bratpack de zoekmachine optimalisatie en internet marketing voor deze website opgepakt. Lees hier hoe deze webshop ging groeien.