Gratis registratie .BE domeinen!

8 november 2005

Vanaf 1 november tot en met 31 januari 2006 is het mogelijk om gratis .BE domeinnamen te registreren. De stichting die de Belgische .BE domeinnamen beheert heeft deze actie opgezet om het gebruik van websites en domeinnamen in België te bevorderen. Echter, ook Nederlandse personen en bedrijven kunnen hiervan profiteren! Ideaal voor bedrijven die van plan zijn om in de toekomst zaken te gaan doen met onze Zuiderburen.

Het registreren van één of meer .BE domeinnamen is geheel gratis. Deze domeinnamen worden voor één jaar geregistreerd, na dit jaar bedragen de kosten € 25,= (excl. BTW) per domeinnaam per jaar. Het is ook mogelijk om de domeinnaam op te heffen na dit eerste gratis jaar. Bratpack verzorgt de registratie van de domeinnamen en desgewenst ook het forwarden naar uw website. Zowel huidige als nieuwe klanten kunnen hiervoor terecht bij ons.

Direct één of meer .BE domeinnamen gratis registreren of heeft u vragen over dit aanbod? Bel Bratpack op 020-4977081 of email naar info@bratpack.nl.