Bratpack begint 2008 goed met twee vernieuwde sponsorprojecten

7 januari 2008

Bratpack heeft een goede start van 2008 gemaakt door twee organisaties, die al ondersteund werden, te voorzien van een geheel nieuwe website. Voetbalvereniging Zwanenburg, www.vvzonline.nl, bestaat inmiddels al weer ruim twee jaar en was nodig toe aan een vernieuwde website. De frisse look & feel en natuurlijk de vele enthousiaste beheerders die achter de schermen deze site bijhouden zullen ook de komende jaren verzekeren dat vv Zwanenburg wat internet betreft absoluut aan kop staat in de regio! Voor de beheerders organiseert Bratpack in februari bovendien twee workshops op lokatie.

Jeugdvereniging Don Bosco (www.don-bosco.nl) heeft ook een compleet nieuwe website gekregen waar alle leuke activiteiten, evenementen en natuurlijk het bekende zomerkamp op vermeld worden. Vooral door het gebruik van de icoontjes en de kleuren is deze site voor zowel ouders als kids vanaf 5 jaar een échte knaller.

U ziet: Bratpack timmert niet alleen zakelijk aan de weg maar probeert ook absoluut een steentje bij te dragen aan de eigen leefomgeving!