Klantenonderzoek Bratpack: u bent zéér tevreden!

4 oktober 2007

Het klantenonderzoek van Bratpack is afgerond. Bijna de helft van de klanten heeft meegewerkt aan dit onderzoek, iets waar wij enorm blij mee zijn en alle deelnemers hartelijk voor willen danken. De conclusie van het onderzoek: u bent tevreden tot zéér tevreden over Bratpack.

Een aantal opmerkelijke resultaten / conclusies:

  • Liefst 20% van de klanten komt via ándere tevreden klanten bij Bratpack binnen.
  • De bereikbaarheid en communicatie is door 92,7% met een “zeer” tot “extreem” tevreden beoordeeld.
  • Statistiekenprogramma Bratstats kan rekenen op de minst enthousiaste reacties: 22,8% van de gebruikers begrijpt de statistieken weliswaar, maar kan er géén punten in vinden om de eigen website te verbeteren.
  • Bratsites -het online website systeem- wordt over het algemeen als “redelijk” tot “goed” beoordeeld, maar heeft volgens sommigen iets teveel beperkingen.

Wij gaan de komende weken alle resultaten op een rijtje zetten en waarnodig actie ondernemen om de punten die het minst gescoord hebben te verbeteren. De (vele) punten waarvan u vond dat het prima in orde is zullen aan de hand van de gegeven suggesties & antwoorden ook verder geoptimaliseerd worden.

Dhr. Nijssen van tuincentrum Velserbroek zal binnenkort een weekeind naar het zuiden van Nederland afreizen om te verblijven in een luxe hotel, als dank voor de deelname aan het klantenonderzoek.