English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

StB en Mamut koppeling

INretail  - www.inretail.nl

http://www.stb.nl/wp-content/themes/stb/images/corporate-logo.pngINretail gebruikt de software van STB als CRM-systeem. Hierin worden onder andere leden geregistreerd, diensten verkocht en facturen gemaakt. Wij hebben het via de STB API mogelijk gemaakt dat in STB bekende INretail leden kunnen inloggen op de website en gegevens kunnen aanpassen welke direct verwerkt worden in STB, dat de leden facturen kunnen bekijken en dat zij in de webshop kortingen krijgen op door INretail geselecteerde producten.

Stb en Bratpack

Wil je jouw Stb software koppelen aan een website, maar lukt dit niet naar behoren? Bij Bratpack zijn wij gespecialiseerd in maatwerk websites, het koppelen van Stb software met een Bratpack website is dan ook geen enkel probleem. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Van Kampen – www.vankampen.nl

http://www.breensystems.nl/admin/UserFiles/Image/MamutLogo_P661_c.gifMet behulp van Redant komt vanuit Mamut de artikel- en klantinformatie de webshop “in” en vanuit de webshop worden orders en nieuwe klanten (of mutaties) weer “teruggestuurd” aan Mamut. Met de artikel- en klantinformatie worden tevens een scala aan complexe kortingen doorgegeven aan de webshop.

Bratpack is jouw online partner, omdat wij:

  • Helpen om je online ambities te verwezenlijken;
  • Ontzorgen met online werkzaamheden, zodat je kunt ondernemen;
  • Sinds 2002 bewezen ervaring hebben in het bouwen van websites;
  • Meer dan 1.250 organisaties hebben geholpen met hun online ambities;
  • Een team zijn met meer dan 25 online specialisten;
  • Proactiviteit en persoonlijke communicatie in ons DNA hebben; 
  • Altijd bereid zijn om langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking;
  • Investeren in klantcontact, flexibel zijn en zorgen voor een hoger online rendement.

Wil jij ook online je ambities verwezenlijken? Neem dan contact op met Bratpack voor een kennismaking en een lekkere kop koffie! Bel ons of vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken (indien je zelf lekkere koffie hebt komen we graag bij je langs).

Bel +31-20-4977081

Informatie aanvragen

Lees hier ons privacy statement.

Velden met een * zijn verplicht.