English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Even voorstellen

Wij stellen iedere maand een andere medewerker aan jullie voor. Vandaag de eer aan onze accountmanager Mariëlle Slingerland. Ze woont samen met haar vriend in een appartement in Zwanenburg. Bij Bratpack begeleidt ze projecten, adviseert klanten hoe ze het meeste rendement uit de website kunnen halen, beantwoordt support vragen en werkt ze mee aan de marketing van Bratpack.

Mariëlle haar favoriete social mediakanaal is Instagram. ‘Je kunt er tegenwoordig alle kanten mee op; van video tot live aanwezig zijn. Persoonlijk en zakelijk. Het biedt eigenlijk alles wat je in een social mediakanaal zou willen zien.’

“De borrel na het teamuitje vorig jaar was een gezellig gekkenhuis.”

Over 10 jaar ziet Mariëlle zichzelf in Italië in een idyllisch dorpje, met een succesvolle eigen onderneming. Italië is dan ook haar favoriete vakantieland, waar ze zeker 1 keer per jaar komt. Haar hobby’s? Op vakantie gaan, in de zin van: andere steden, culturen en landen bekijken. Verder is Mariëlle wakker te maken voor allerlei leuke dingen met haar moeder, vriend of vriendinnen. Van een koffietje of wijntje in Amsterdam tot lekker uit eten. Dat zien we ook op de bijgevoegde foto, samen met haar moeder tijdens een weekendje Barcelona.

“Het ultieme teamuitje zou een lang weekend weg zijn. Bij voorkeur in een warm land; vooral veel borrelen, kletsen en spellen doen!”

Gepubliceerd op: 17-07-2017

Ook geschreven door

Bratpack denkt ook aan de maatschappij en het milieu

Bij Bratpack steunen we een aantal maatschappelijke initiatieven. De oprichters van Bratpack zijn nauw betrokken bij diverse stichtingen in de gemeentes Haarlemmermeer en Haarlemmerliede. Wij hebben aandacht voor de omgeving waarin wij opereren en dat is precies de reden waarom wij MVO een plek hebben gegeven binnen Bratpack.

Wist je bijvoorbeeld dat de directie vrijwilligerswerk doet bij jeugdvereniging Don Bosco en de lokale sportclubs ondersteunt? Ook op het kantoor van Bratpack heeft het streven naar een schoner milieu een prominente rol. Zo werken wij volgens de drie R’en: Reduce, Reuse en Recyle.

Groene energie en CO2 neutrale hosting

Op het kantoor wordt gebruik gemaakt van groene stroom. Op deze manier wordt er bijgedragen aan de productie van meer duurzame energie. Naast het gebruik van groene stroom werkt Bratpack met een groen datacenter. Voor alle energie die het datacenter verbruikt, worden nieuwe bomen aangeplant om zo de CO2-uitstoot te compenseren. Op het kantoor van Bratpack staan ook een aantal planten en bomen die zorgen dat medewerkers gezonde lucht kunnen inademen en daardoor productiever zijn. Tevens zetten wij in op energiebesparing door alle computers op kantoor ’s avonds ook echt uit te zetten in plaats van de slaapstand of vergrendeling.

FSC

Tot 2012 werden er bij Bratpack per maand 15 tot 20 pakken printpapier gebruikt. Sinds 2013 versturen wij onze facturen voor 99% per e-mail, dit was een papierbesparing van bijna 75%. Sinds die tijd hebben wij ook de stelregel om alleen te printen indien nodig. Moet er écht iets geprint worden? Dan maakt Bratpack gebruik van FSC goedgekeurd papier. Dit papier is gemaakt van hout dat op duurzame wijze is geoogst, zonder schade toe te brengen aan het bos. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan een betere en schonere planeet. Immers, een betere wereld begint bij jezelf!

Hergebruik

Al het afval van Bratpack wordt gescheiden zodat dit hergebruikt kan worden en restafval voorkomen wordt. Door het hergebruiken van afval komen er minder schadelijke stoffen in het milieu terecht. Op deze manier zorgt Bratpack er voor dat de wereld weer een stukje schoner wordt.

Informatie aanvragen

Lees hier ons privacy statement.

Velden met een * zijn verplicht.