English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Even voorstellen

Elke maand stellen wij een andere medewerker aan jullie voor. Vandaag de eer aan Marcel Rummens, senior back-end developer bij Bratpack. Hij woont in Zwanenburg, samen met zijn broer. Qua social media is Marcel van alle markten thuis: zowel Facebook, Snapchat en Instagram. Facebook is toch favoriet, omdat hij daar de meeste contacten heeft.

Over het leukste wat hij bij Bratpack heeft meegemaakt is hij vastberaden:

“Sowieso de kerstborrel elk jaar, die is legendarisch.”

Zijn favoriete vakantieland is Bulgarije en dan voornamelijk Sunny Beach. Het leukste aan zijn werk vindt Marcel: de collega’s en de vrijheid in het ontwikkelen van nieuwe systemen, waardoor hij kan blijven uitproberen en zijn kennis blijft vernieuwen. Over 10 jaar ziet Marcel zichzelf met een eigen bedrijf in home automation. Andere dingen die hij leuk vindt om te doen zijn series & films kijken, festivals bezoeken en motor rijden.

“Het ultieme teamuitje zou zijn… Een borrelvakantie in Barcelona!”

Marcel Bratpack

Gepubliceerd op: 24-04-2017

Ook geschreven door

Bratpack denkt ook aan de maatschappij en het milieu

Bij Bratpack steunen we een aantal maatschappelijke initiatieven. De oprichters van Bratpack zijn nauw betrokken bij diverse stichtingen in de gemeentes Haarlemmermeer en Haarlemmerliede. Wij hebben aandacht voor de omgeving waarin wij opereren en dat is precies de reden waarom wij MVO een plek hebben gegeven binnen Bratpack.

Wist je bijvoorbeeld dat de directie vrijwilligerswerk doet bij jeugdvereniging Don Bosco en de lokale sportclubs ondersteunt? Ook op het kantoor van Bratpack heeft het streven naar een schoner milieu een prominente rol. Zo werken wij volgens de drie R’en: Reduce, Reuse en Recyle.

Groene energie en CO2 neutrale hosting

Op het kantoor wordt gebruik gemaakt van groene stroom. Op deze manier wordt er bijgedragen aan de productie van meer duurzame energie. Naast het gebruik van groene stroom werkt Bratpack met een groen datacenter. Voor alle energie die het datacenter verbruikt, worden nieuwe bomen aangeplant om zo de CO2-uitstoot te compenseren. Op het kantoor van Bratpack staan ook een aantal planten en bomen die zorgen dat medewerkers gezonde lucht kunnen inademen en daardoor productiever zijn. Tevens zetten wij in op energiebesparing door alle computers op kantoor ’s avonds ook echt uit te zetten in plaats van de slaapstand of vergrendeling.

FSC

Tot 2012 werden er bij Bratpack per maand 15 tot 20 pakken printpapier gebruikt. Sinds 2013 versturen wij onze facturen voor 99% per e-mail, dit was een papierbesparing van bijna 75%. Sinds die tijd hebben wij ook de stelregel om alleen te printen indien nodig. Moet er écht iets geprint worden? Dan maakt Bratpack gebruik van FSC goedgekeurd papier. Dit papier is gemaakt van hout dat op duurzame wijze is geoogst, zonder schade toe te brengen aan het bos. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan een betere en schonere planeet. Immers, een betere wereld begint bij jezelf!

Hergebruik

Al het afval van Bratpack wordt gescheiden zodat dit hergebruikt kan worden en restafval voorkomen wordt. Door het hergebruiken van afval komen er minder schadelijke stoffen in het milieu terecht. Op deze manier zorgt Bratpack er voor dat de wereld weer een stukje schoner wordt.

Informatie aanvragen

Lees hier ons privacy statement.

Velden met een * zijn verplicht.