English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Even voorstellen

Wij stellen maandelijks een andere medewerker aan jullie voor. Vandaag de eer aan Kris Domburg, werkzaam als support & hosting medewerkster. Ze draagt de verantwoordelijkheid over alle vragen die via support binnen komen en handelt deze allemaal met zorg af. Kris woont in Alphen aan de Rijn met haar vriend Rick en hun twee katten.

“Ik zie mijzelf over 10 jaar op een plek waar ik me gelukkig voel, waar ik op werkgebied nog voldoende uitgedaagd wordt en omgeven ben door familie en vrienden. Welke plek dat is of in wat voor functie is voor mij niet belangrijk, zolang je altijd maar doet wat je gelukkig maakt.”

Het leukste wat Kris heeft meegemaakt bij Bratpack in relatief korte tijd, is het winnen van de leukste Instagram post. Totaal onverwachts en een leuke verrassing! Ze is erg gecharmeerd van de Scandinavische landen en Zwitserland. De combinatie van natuur, cultuur én mooie steden maken dit de favorieten.

Kris houdt van koken voor vrienden en familie, bioscoopuitjes, festivals bezoeken en spelletjesavonden met vrienden.

Het ultieme bedrijfsuitje? Iets leuks doen, maar niet sporten! Activiteiten zoals een kookworkshop, escape room of een moordspeldiner. Daarna eten en borrelen maakt het compleet.

“LinkedIN is mijn favoriete social media account. Het netwerken, aanbevelen en koppelen van mensen spreekt mij erg aan!”

Gepubliceerd op: 25-01-2018

Ook geschreven door

Bratpack denkt ook aan de maatschappij en het milieu

Bij Bratpack steunen we een aantal maatschappelijke initiatieven. De oprichters van Bratpack zijn nauw betrokken bij diverse stichtingen in de gemeentes Haarlemmermeer en Haarlemmerliede. Wij hebben aandacht voor de omgeving waarin wij opereren en dat is precies de reden waarom wij MVO een plek hebben gegeven binnen Bratpack.

Wist je bijvoorbeeld dat de directie vrijwilligerswerk doet bij jeugdvereniging Don Bosco en de lokale sportclubs ondersteunt? Ook op het kantoor van Bratpack heeft het streven naar een schoner milieu een prominente rol. Zo werken wij volgens de drie R’en: Reduce, Reuse en Recyle.

Groene energie en CO2 neutrale hosting

Op het kantoor wordt gebruik gemaakt van groene stroom. Op deze manier wordt er bijgedragen aan de productie van meer duurzame energie. Naast het gebruik van groene stroom werkt Bratpack met een groen datacenter. Voor alle energie die het datacenter verbruikt, worden nieuwe bomen aangeplant om zo de CO2-uitstoot te compenseren. Op het kantoor van Bratpack staan ook een aantal planten en bomen die zorgen dat medewerkers gezonde lucht kunnen inademen en daardoor productiever zijn. Tevens zetten wij in op energiebesparing door alle computers op kantoor ’s avonds ook echt uit te zetten in plaats van de slaapstand of vergrendeling.

FSC

Tot 2012 werden er bij Bratpack per maand 15 tot 20 pakken printpapier gebruikt. Sinds 2013 versturen wij onze facturen voor 99% per e-mail, dit was een papierbesparing van bijna 75%. Sinds die tijd hebben wij ook de stelregel om alleen te printen indien nodig. Moet er écht iets geprint worden? Dan maakt Bratpack gebruik van FSC goedgekeurd papier. Dit papier is gemaakt van hout dat op duurzame wijze is geoogst, zonder schade toe te brengen aan het bos. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan een betere en schonere planeet. Immers, een betere wereld begint bij jezelf!

Hergebruik

Al het afval van Bratpack wordt gescheiden zodat dit hergebruikt kan worden en restafval voorkomen wordt. Door het hergebruiken van afval komen er minder schadelijke stoffen in het milieu terecht. Op deze manier zorgt Bratpack er voor dat de wereld weer een stukje schoner wordt.

Informatie aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.