English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Bratpack voor het eerst in de EMERCE 100

Wat zijn we trots toen afgelopen vrijdag 4 mei ons het nieuws bereikte dat we voor het eerst in het 16 jarig bestaan van Bratpack staan benoemd in de EMERCE 100. In opdracht van Emerce is er onder 632 bedrijven, actief in de online marketing, ICT en e-business, een kwalitatief imago-onderzoek verricht (uitgevoerd door onderzoeksbureau Motivaction).

Bij Bratpack zijn we normaal niet zo van de borstklopperij, maar nadat we in 2016 met Women Inc. een Effie Award wonnen is deze notering in de EMERCE 100 weer iets waar wij ontzettend trots op zijn. Bratpack heeft een goede positie ingenomen in de categorie ‘Digital Agency fullservice middelgroot’.

Emerce publiceert jaarlijks de EMERCE 100, hierin staat hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben beoordeeld.

Namens alle medewerkers willen wij alle opdrachtgevers bedanken voor het getoonde vertrouwen in Bratpack. Samen maken wij online ambities waar, in het verleden, nu en ook zeker in de toekomst.

Emerce top 100

Gepubliceerd op: 07-05-2018
Dit bericht is geschreven door:

Sander Admiraal

Manager
sander@bratpack.nl
020-4977081

Ook geschreven door Sander Admiraal

Bratpack denkt ook aan de maatschappij en het milieu

Bij Bratpack steunen we een aantal maatschappelijke initiatieven. De oprichters van Bratpack zijn nauw betrokken bij diverse stichtingen in de gemeentes Haarlemmermeer en Haarlemmerliede. Wij hebben aandacht voor de omgeving waarin wij opereren en dat is precies de reden waarom wij MVO een plek hebben gegeven binnen Bratpack.

Wist je bijvoorbeeld dat de directie vrijwilligerswerk doet bij jeugdvereniging Don Bosco en de lokale sportclubs ondersteunt? Ook op het kantoor van Bratpack heeft het streven naar een schoner milieu een prominente rol. Zo werken wij volgens de drie R’en: Reduce, Reuse en Recyle.

Groene energie en CO2 neutrale hosting

Op het kantoor wordt gebruik gemaakt van groene stroom. Op deze manier wordt er bijgedragen aan de productie van meer duurzame energie. Naast het gebruik van groene stroom werkt Bratpack met een groen datacenter. Voor alle energie die het datacenter verbruikt, worden nieuwe bomen aangeplant om zo de CO2-uitstoot te compenseren. Op het kantoor van Bratpack staan ook een aantal planten en bomen die zorgen dat medewerkers gezonde lucht kunnen inademen en daardoor productiever zijn. Tevens zetten wij in op energiebesparing door alle computers op kantoor ’s avonds ook echt uit te zetten in plaats van de slaapstand of vergrendeling.

FSC

Tot 2012 werden er bij Bratpack per maand 15 tot 20 pakken printpapier gebruikt. Sinds 2013 versturen wij onze facturen voor 99% per e-mail, dit was een papierbesparing van bijna 75%. Sinds die tijd hebben wij ook de stelregel om alleen te printen indien nodig. Moet er écht iets geprint worden? Dan maakt Bratpack gebruik van FSC goedgekeurd papier. Dit papier is gemaakt van hout dat op duurzame wijze is geoogst, zonder schade toe te brengen aan het bos. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan een betere en schonere planeet. Immers, een betere wereld begint bij jezelf!

Hergebruik

Al het afval van Bratpack wordt gescheiden zodat dit hergebruikt kan worden en restafval voorkomen wordt. Door het hergebruiken van afval komen er minder schadelijke stoffen in het milieu terecht. Op deze manier zorgt Bratpack er voor dat de wereld weer een stukje schoner wordt.

Informatie aanvragen

Lees hier ons privacy statement.

Velden met een * zijn verplicht.