English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Bratpack een van de beste digital agencies van Nederland!

Voor het tweede jaar op rij staat Bratpack in de EMERCE 100. We zijn dit jaar als fullservice digital agency de top 10 binnengestormd met 5 sterren!! 

Door onze klanten zijn wij beoordeeld op een aantal criteria waaronder kwaliteit en service. We zijn ontzettend trots op de 5 sterren en zien dit als een enorme waardering voor ons harde werken in het afgelopen jaar. Mede dankzij jou hebben we dit behaald en helpen je aankomend jaar ook graag om jouw online ambities waar te maken.

Onafhankelijke beoordeling

Dit onderzoek is onafhankelijk uitgevoerd door het onderzoeksbureau Motivaction in opdracht van Emerce. Op deze lijst hebben agencies geen enkele invloed. 

Wij bedanken dan ook graag alle klanten en relaties die deze vermelding mede mogelijk hebben gemaakt. We hebben in 2018 verschillende nieuwe grote projecten opgestart en gelanceerd en zijn achter de schermen ook druk bezig om de continue vraag vanuit de markt te kunnen bedienen.

Namens alle medewerkers willen wij alle opdrachtgevers en partners bedanken voor het getoonde vertrouwen in Bratpack. Samen maken wij online ambities waar, in het verleden, nu en ook zeker in de toekomst.

Informatie aanvragen

Lees hier ons privacy statement.

Velden met een * zijn verplicht.

Gepubliceerd op: 09-04-2019
Dit bericht is geschreven door:

Sander Admiraal

Manager
sander@bratpack.nl
020-4977081

Ook geschreven door Sander Admiraal