English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Award winnende online marketing!

Behandel me als een dame’, een campagne van WOMEN Inc., heeft in de categorie Maatschappelijke Campagne de bronzen Effie award gewonnen! Dit werd gisteren bekend gemaakt tijdens de feestelijke uitreiking in het concertgebouw in Amsterdam.

De campagne vraagt aandacht voor gender sensitieve gezondheidszorg; een maatschappelijk probleem wat al jaren te weinig aandacht krijgt. Daar is nu verandering in gekomen!

Dankzij het succes van deze campagne is het WOMEN Inc. gelukt om dit probleem op de agenda te krijgen bij medische professionals, politici en het publiek. Dit is op zichzelf al een geweldige prestatie, maar gezien het beperkte budget is het nóg specialer!
 

Effie-Award-women-inc

Het succes van deze campagne is aan een aantal dingen te danken:

  • De efficiënte strategie voor deze campagne waar enorm veel mensen mee zijn bereikt (10.924.416) en betrokken (983.694).
  • Het sterke beeldmateriaal in combinatie met een duidelijke boodschap die de ernst van het probleem benadrukt.

Bij Bratpack zijn we ontzettend trots dat we een bijdrage hebben mogen leveren aan het resultaat van deze campagne. De winst van de Effie award gunnen we WOMEN Inc. van harte! Het succes van de ‘Behandel me als een dame’ campagne is meer dan verdient!

Aan deze campagne hebben ook KesselsKramer, Jalt en Motivaction een belangrijke bijdrage geleverd. Zonder deze samenwerking was dit resultaat nooit bereikt. Dat dit succes dan ook nog erkent wordt met een Effie award maakt ons extra trots. Deze bijzondere prestatie wordt zeker gevierd!

Effie award logo

Gepubliceerd op: 02-11-2016
Dit bericht is geschreven door:

Frank de Lange

Managing Director
frank@bratpack.nl
020-4977081

Ook geschreven door Frank de Lange

Bratpack denkt ook aan de maatschappij en het milieu

Bij Bratpack steunen we een aantal maatschappelijke initiatieven. De oprichters van Bratpack zijn nauw betrokken bij diverse stichtingen in de gemeentes Haarlemmermeer en Haarlemmerliede. Wij hebben aandacht voor de omgeving waarin wij opereren en dat is precies de reden waarom wij MVO een plek hebben gegeven binnen Bratpack.

Wist je bijvoorbeeld dat de directie vrijwilligerswerk doet bij jeugdvereniging Don Bosco en de lokale sportclubs ondersteunt? Ook op het kantoor van Bratpack heeft het streven naar een schoner milieu een prominente rol. Zo werken wij volgens de drie R’en: Reduce, Reuse en Recyle.

Groene energie en CO2 neutrale hosting

Op het kantoor wordt gebruik gemaakt van groene stroom. Op deze manier wordt er bijgedragen aan de productie van meer duurzame energie. Naast het gebruik van groene stroom werkt Bratpack met een groen datacenter. Voor alle energie die het datacenter verbruikt, worden nieuwe bomen aangeplant om zo de CO2-uitstoot te compenseren. Op het kantoor van Bratpack staan ook een aantal planten en bomen die zorgen dat medewerkers gezonde lucht kunnen inademen en daardoor productiever zijn. Tevens zetten wij in op energiebesparing door alle computers op kantoor ’s avonds ook echt uit te zetten in plaats van de slaapstand of vergrendeling.

FSC

Tot 2012 werden er bij Bratpack per maand 15 tot 20 pakken printpapier gebruikt. Sinds 2013 versturen wij onze facturen voor 99% per e-mail, dit was een papierbesparing van bijna 75%. Sinds die tijd hebben wij ook de stelregel om alleen te printen indien nodig. Moet er écht iets geprint worden? Dan maakt Bratpack gebruik van FSC goedgekeurd papier. Dit papier is gemaakt van hout dat op duurzame wijze is geoogst, zonder schade toe te brengen aan het bos. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan een betere en schonere planeet. Immers, een betere wereld begint bij jezelf!

Hergebruik

Al het afval van Bratpack wordt gescheiden zodat dit hergebruikt kan worden en restafval voorkomen wordt. Door het hergebruiken van afval komen er minder schadelijke stoffen in het milieu terecht. Op deze manier zorgt Bratpack er voor dat de wereld weer een stukje schoner wordt.

Informatie aanvragen

Lees hier ons privacy statement.

Velden met een * zijn verplicht.